Schoonheidssalon Bibian

Gesloten

Als de laatste maanden van het jaar zijn aangebroken is de drukste periode in de salon. Maar door de eerdere sluiting van begin dit jaar, is het nog nooit zo druk geweest voor de kerst. Ik merkte dat zóveel mensen toe waren aan een stukje ontspanning. Mijn agenda zat dan ook snel vol voor december. En helaas, toch onverwachts, heb ik weer mijn deuren moeten sluiten. Het voelt niet fijn om zo abrupt je werk te moeten neerleggen. Met de gedachte dat je iedereen nog wil voorzien van een fijne ontspannende behandeling of mooie strakke wenkbrauwen.

Maar laten we voorop stellen dat we dit niet voor niets doen. Ik hoop zo dat we hierdoor een beetje het virus onder controle kunnen krijgen. Want dat is het állerbelangrijkste! Zodat we hierna niet weer in een complete lockdown hoeven.

Ik hoop natuurlijk voor jou en mij dat ik eind januari weer mijn deuren mag openen. Mocht je het fijn vinden mag je altijd een afspraak inplannen voor na 19 januari 2021. Je mag ook altijd een berichtje doen wanneer je nog een cadeautje nodig hebt om iemand (Coronaproof) te verrassen. Of wanneer je eigen producten bijna op zijn. Tot die tijd wens ik je hele fijne dagen en al het goeds voor 2021!

Heel veel liefs,

Bibian