Schoonheidssalon Bibian

Overbodige luxe of toch niet?

Dat we onze vieze vaat niet schoon krijgen met alleen water weten we inmiddels. Hierbij moeten we toch echt afwasmiddel gebruiken. Net zoals het schoon krijgen van onze auto. Door de carwash en dan toch ook maar even als extra bescherming een hot-wax!

Als we het dan hebben over onze eigen verzorging is het poetsen van de tanden normaal (2 á 3x per dag) en een dagelijkse douche. Maar als het gaat over de huid lijkt dit een overbodige luxe!? Maar is dat wel zo? We laten onze auto toch ook onderhouden bij de garage? En we gaan toch ook naar de tandarts?

Onze huid komt dagelijks in contact met diverse invloeden van buitenaf (uitlaatgassen, weersinvloeden, make-up, etc.) Maar ook zeker ‘s nachts werkt de huid door en moet de huid in de ochtend worden gereinigd. Want immers op een schone huid kan worden gewerkt, zie het als een schone snijplank voor het snijden van je producten. Zonder het reinigen van je gezicht smeer je de afvalstoffen opnieuw de huid in!!

De huid thuis tweemaal daags reinigen en verzorgen is het beste. En dan eens in de zoveel tijd naar de schoonheidsspecialiste, voor die extra hot-wax!